När du inte har tillräckligt med plats hemma

Förråd för magasinering i Karlskrona

Magasinering är vår specialitet

Kontakta oss

Hyr förråd hos oss på vapensmeden!

Om du står inför utmaningen att organisera en flytt eller helt enkelt upplever att utrymmet i ditt hem inte räcker till, har du kommit helt rätt. Magasinering är vår specialitet, och vi stoltserar med att erbjuda Karlskronas mest ändamålsenliga och säkra lösningar för dina förvaringsbehov. Hos Fastighetsbolaget Vapensmeden AB finner du inte bara förråd av högsta kvalitet men också till priser som är både rättvisa och konkurrenskraftiga.

Vi förstår vikten av att dina tillhörigheter förvaras säkert och tillgängligt. Därför har vi lagt stort fokus på säkerhetsåtgärder och bekvämligheter i våra anläggningar, så att du kan känna dig trygg med ditt val av magasineringslösning. För oss är det viktigt att du som kund känner dig helt säker i ditt beslut, och du är därför alltid välkommen att besöka våra lokaler för att på egen hand bedöma om vårt utbud av förråd uppfyller just dina förvaringsbehov. Ditt förtroende är vår främsta prioritet, och vi ser fram emot att välkomna dig och visa dig varför vi är det självklara valet för magasinering i Karlskrona.

Kontakta oss

Exempel på våra förråd för praktisk magasinering

Vi har ett stort utbud av olika förråd tillgängliga för våra klienter. Mer specifikt har vi över 165 förråd vars storlekar varierar och är allt från 2,0 kvm till 80 kvm. Nedan finns ett antal prisexempel.

OBS: Vi ha många fler storlekar på förråd - Kontakta oss!

Onyx mindre

6 m2 – 750 kr/månad

Onyx mindre

10 m2 – 1 100 kr/månad

Onyx mindre

15 m2 – 1 500 kr/månad

Varför välja oss för magasinering i Karlskrona

Om du undrar var du ska förvara dina saker så har du kommit rätt. Fastighetsbolaget Vapensmeden AB är ett bolag som har god erfarenhet av magasinering och förstår vad som krävs för att dina saker ska kunna förvaras på ett säkert sätt.

Brandlarm

Vi är anslutna till SOS Alarm.

Bevakningsföretag

Hos oss sköts säkerheten av bevakningsföretag som kontrollerar, öppnar- och stänger ingångar.

Kameraövervakning

En av säkerhetsåtgärderna vi har är kameraövervakning.

Skalskydd 

Hela fastigheten är omgärdad av stängsel.

Varmförråd 

Vi ser till att våra förråd alltid håller en minsta temperatur på 15 grader.

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser står sig riktigt väl mot våra konkurrenters.

Ventilation

Vi sörjer för god ventilation i hela fastigheten.

Tillgång 24 / 7

Tillgång till ditt förråd dygnet runt.

Perfekt miljö

för att förvara dina ägodelar.

Kontakta oss idag för magasinering

Har du frågor eller önskar mer information om våra förråd? Tveka inte att kontakta Fastighetsbolaget Vapensmeden AB redan idag. Vårt team av erfarna fastighetsexperter står redo att vägleda dig genom vårt utbud och hitta den perfekta lösningen för just dina behov.